m install
petlinii
nello construct

Minoră rătăcită în apropierea pârtiei de la Arieșeni

zamblau eugen
floris

Sâmbătă jandarmii montani au avut o misiune de căutare/salvare în zona pârtiei de la Arieșeni. O minoră s-a rătăcit în condiții de vizibilitate redusă.

 Tânăra în vârstă de 17 ani se afla la schi în zona Arieșeni, fiind găsită ulterior de jandarmii montani la 3 km. de pârtie.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Alba, jandarmii montani din cadrul Postului de Jandarmi Montani Arieşeni au intervenit sâmbătă în zona pârtiei Vârtop pentru căutarea unei persoane rătăcite.

„Solicitarea a venit din partea unui bărbat din municipiul Arad, care a sesizat jandarmii montani de faptul că fiica acestuia, o tânără de 17 ani, s-a rătăcit în zona împădurită de lângă pârtie. Imediat, jandarmii au plecat în căutarea fetei, cu care au ţinut în permanenţă legătura telefonică”, au transmis reprezentanţii IJJ Alba.

Fata a fost găsită la aproximativ trei kilometri de pârtie, în pădure. Intervenția s-a desfășurat în condiții de vizibilitate redusă și zăpadă abundentă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: