fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

abrudean

Noua tulpină a coronavirusului, care este considerată mult mai infecțioasă și deja a determinat mai multe state din Europa să ia măsuri de prevenire a răspâdirii ei, a fost descoperită și la Cluj!

Mai exact au fost detectate două cazuri, la nivel național fiind descoperite în ultimele zile 10 astfel de persoane infectate.

Prefectul Mircea Abrudean a confirmat existența celor două cazuri de COVID-19 cu tulpină britanică la Cluj, depistate zilele trecute prin intermediul studiilor realizate de MedLife România.

Cele 2 cazuri depistate cu tulpina britanică, este vorba de 2 persoane cu varsta de 29 respectiv 54 ani, cu domiciliul în alte județe și rezidenți în jud.Cluj. 

Aceștia au fost confirmați pozitiv cu Covid19, iar ulterior, in urma procesului de sintetizare a probelor, s-a constatat existența tulpinei britanice.

Aceștia au fost izolați la domiciliu pe perioada de 14 zile, fiind depistați pozitiv cu Covid19 în 14 ianuarie, starea lor de sănătate nu a necesitat spitalizare”, a spus Mircea Abrudean, potrivit știridecluj.ro

Cei de la MedLife susțin că din cercetările lor rezultă faptul că tulpina a apărut în ultima lună pe teritoriul României.

Citește și: Noua tulpină a coronavirusului, descoperită și la Cluj!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate