fbpx

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

politie noapte coronavirus 728x336

O petrecere cu 200 de persoane care avea loc la Cluj-Napoca a fost oprită de polițiști, sâmbătă noaptea. În plină pademie cheful a avut loc pe strada Fabricii de Chibrituri.

Oamenii legii au fost sesizați după miezul nopții cu privire la faptul că, în incinta unui complex din Cluj-Napoca, are loc o petrecere privată. 

La fața locului s-au deplasat polițiștii municipiului Cluj-Napoca, alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, precum și polițiști locali din cadrul Poliției Locale Cluj-Napoca.

„În incinta complexului, polițiștii au identificat un număr de aproximativ 200 de persoane care participau la o petrecere, existând aparate de sonorizare special destinate organizării unor astfel de evenimente.

Până în acest moment au fost aplicate 50 de sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în valoare de aproximativ 100.000 de lei.

Totodată, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, fiind efectuate cercetări în vederea identificării persoanelor care au organizat evenimentul și stabilirea tuturor împrejurărilor faptei”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Eu · 20:32 24.01.2021
    Din spirit patriotic, s-au adunat pentru a sărbători ziua de 24 ianuarie (Unirea Principatelor Române). Probabil s-au strâns pentru a dansa Hora Unirii și au sfârșit cu amenzi
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate