fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

steagul romaniei

Pentru că evoluția pandemiei nu ne permită încă să organizăm evenimente în mod clasic, primăria Turda s-a adaptat situației și organizează o dezbatere online cu mai mulți invitați în această duminică pentru a sărbători Ziua Unirii Principatelor Române.

„În acest an vom sărbători online Ziua Unirii Principatelor Române, moment cu o semnificație deosebită asupra istoriei națiunii române, printr-un proiect cultural deosebit.

Duminică, 24 Ianuarie 2021, ora 11:30, vă invităm la o dezbatere online cu invitați de excepție, oameni de cultură: profesorul universitar dr. Toader Nicoară de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, profesor universitar dr. de la aceeași prestigioasă universitate, Călin Felezeu și profesor dr. Răzvan Mihai Neagu de la Colegiul Tehnic Turda.

Dezbaterea va fi moderată de către directorul interimar al Muzeului de Istorie, dr. Dan Matei.

Tematica dezbaterii este contextul în care s-a realizat Unirea Principatelor Române din 1859, iar discuțiile care vor avea loc vor viza mai multe aspecte interesante și mai puțin cunoscute.

Transmisiunea va fi difuzată pe postul de televiziune Turda TV și va putea fi vizionată și pe pagina noastră de Facebook și pe paginile Casei de cultură și a Muzeului de istorie”, au transmis reprezentanții primăriei Turda.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate