fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

baisoara

Iarna se înfățișează în toată splendoarea ei la Băișoara unde a nins ca „în povești” ,  de zăpadă se bucură atât copiii cât și adulții care se află zilnic în număr mare pe pârtie, iar locurile de cazare sunt la capacitate maximă.

Reprezentanții Centrului Turistic Băișoara au postat recent câteva imagini cu locurile minunate acoperite de zăpadă, un peisaj care-ți taie respirația și care te face să te urci în mașină șă să străbați cei câțiva zeci de km. până la destinație.

„ Ce poate fi mai frumos iarna în munţi decȃt să despici zăpada neatinsă cu gambele și zările albastre cu privirea?” scriu cei de la Centrul de Informare Turistică pe Facebook.

În acest weekend pentru cei mici se organizează și cursuri de schi/începători anunță cei de la Palatul Copiilor Cluj.

„Stimați părinți și dragi copii, vă așteptăm într-un nou weekend împreună cu noi! 22, 23, 24 ianuarie 2021, continuăm să organizăm cursuri de învățare a schiului, care se vor desfăşura la Băișoara! Înscrierile se vor face direct la profesorii instructori: Brata Valentin-tel.: 0747557979 și Oprea Radu-tel.: 0744890599, care vă vor furniza toate informațiile necesare. Asigurăm transport Cluj-Napoca-Băișoara și retur. Costul este de 100 lei/zi pentru cursanți și 50 lei/zi pentru însoțitorii care solicită transport. Să ne bucurăm din plin de zăpadă!!!” este mesajul Palatului Copiilor Cluj.

brazi baisoara

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate