fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

incendiu Ciurila

Incendiul devastator a izbucnit în această dimineață la ora 6,30, când a luat foc o casă din satul Sălicea, comuna Ciurila.

 Pompierii s-au deplsat de urgență cu două autospeciale de stins incendii și o autoscară.

Casa a ars aproape în întregime, focul însă  nu s-a extins și la vecinătăți. Nu sunt persoane rănite din informațiile pe care le deținem iar cauza incendiului este în curs de stabilire.

"Stingerea flăcărilor a fost realizată în cca 30 de minute, iar desfacerea materialelor combustibile lichidarea focarelor și înlăturarea efectelor negative ale incendiului au durat aproximativ două ore. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire", anunţă ISU Cluj. 

Maiorul Biriș Andrei a declarat pentru TurdaNews că imobilul respectiv nu era locuit, dar proprietarul cel mai probabil a făcut focul în sobă în urmă cu trei zile, încă  nu este clar ce s-a întâmplat și de unde a pornit incendiul devastator.

UPDATE:

 „Conform primelor cercetări, cea mai probabilă cauză a incendiului a fost hornul pentru evacuarea fumului izolat necorespunzător față de materialele combustibile”, a transmis ISU Cluj.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate