fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

f15e2507745610edea252757880b0e82

Piața imobiliară din Cluj-Napoca a luat-o razna, deși este o perioadă de criză de economică. Prețurile care se cer pentru un apartament în blocul-turn cu 25 de etaje, situat la ieșirea din cartierul Mănăștur, spre Florești, confirmă acest lucru!

”Turnul de 25 de etaje din Mănăștur are prețuri amețitoare pentru oamenii de rând, chiar și cei cu salarii mari, de 2.000 - 3.000 de euro. S-a ajuns ca pentru un apartament la etajul 22/25 să se ceară prețul de 195 de mii de euro.

Suprafața apartamentului în cauză este generoasă, 95 de metri pătrați utili (120 mp suprafața desfășurată), dar totuși este mult prea mult pentru buzunarul clujenilor. Oricum, piața va fi cea care va stabili, acesta nefiind cel mai scump apartament de pe piață. Spre exemplu, apartamentele din blocul semilună, din cartierul Plopilor, ajung lejer la 200.000 de euro.”, anunță Știri de Cluj.

Practic, un apartament în capitala județului a ajuns să coste mai multe decât două apartamente situate pe malul mării, în Dubai! Un clujean a cumpărat recent un apartament cu vedere la mare și piscină pe acoperiș cu ”doar” 90.000 de euro.

În Cluj-Napoca, cererea de apartamente este destul de mare, iar din acest motiv prețurile sunt destul de mari, iar marja de negociere este foarte mică.

Piața imobiliară din Cluj-Napoca a ajuns să fie cea mai scumpă din întreaga țară, mai scumpă chiar decât cea din capitala țării, București.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate