marian morar
m install
nello construct

Un student la jurnalism din Cluj a murit chiar înaintea unui examen online!

zamblau eugen

Un student de la secția de Jurnalism – anul I de la Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca, a decedat pe când se pregătea să dea un examen online!

Studentul care studia la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării a intrat în apel cu ceilalți colegi, pentru a se pregăti de examenul online, însă ulterior nu a mai răspuns la apelurile profesorului. Părinții lui au anunțat că acesta a murit, în urma unui infarct!

Universitatea Babeș-Bolyai regretă orice eveniment de acest gen. Suntem o comunitate iar orice pierdere a unui membru din comunitatea noastră reprezintă o tristețe pentru noi toți. Transmitem condoleanțe familiei și prietenilor apropiați”, a declarat pentru monitorulcj.ro, Laura Irimieș, purtător de cuvânt al UBB.

Colegii și-au exprimat regretele prin intermediul rețelelor de socializare.

Având în vedere modificările radicale care au apărut în sistemul de învățământ românesc, odată cu pandemia COVID-19, încă nu există studii de specialitate care să reliefeze consecințele acestor modificări asupra comportamentului elevilor, dar și a stării lor de sănătate, fizică și psihică.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2