fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Catalin barbat agresat la Turda

Doi turdeni s-au prezentat la IML Cluj, pentru a obține certificate medico-legale, care să constate agresiunile suferite, după un incident produs în urma unei ”băute” de pomină, finalizată cu o bătaie pe cinste, după o călătorie cu taxiul.

Cătălin (46 ani) spune că Bogdan este de vină, pentru că s-a îmbătat și n-a mai știut de el. 

„Sâmbătă seara mă aflam, cu soţia şi cei doi copii ai noştri, la un coleg de serviciu – om cu casă şi curte, la rândul său tată a doi copii -  şi ne distram acolo, temperat, după ce făcusem şi nişte grătare. La un moment dat, gazda l-a invitat la noi pe un amic de-al lui, Bogdan. De acesta eu m-am îndepărtat cu câteva luni în urmă, fiindcă respectivul e un băutor „fruntaş” – şi, după nişte pahare, luate cu frecvenţă maximă, devine extrem de violent. Tocmai de aceea nu am privit cu ochi buni venirea lui, mai ales că alături de noi se aflau şi familiile noastre.

(...) Practic, în 45 de minute a ajuns deja „muci”... La un moment dat a vrut să meargă la baie, dar a căzut, cu cele peste 120 de kg ale sale şi a dat cu capul de măsuţa din hol, de scaune, după care - fapt care a pus capac situaţiei - a urinat pe el, în timp ce se afla pe canapea. De asemenea, furios, a distrus o mulţime de obiecte aflate în casa colegului meu! Şi, totul, sub privirile îngrozite ale soţiilor noastre şi a celor patru copii.

Aşa că l-am scos în curte, să se mai răcorească – însă acolo a făcut-o din nou lată: s-a prăbuşit peste gardul vecinilor, făcându-l praf! Văzând că situaţia se înrăutăţeşte, amicul meu a chemat un taximetru şi chiar şi taximetristul a rămas cu noi vreo cincisprezece minute, dornic să-l determine să-şi mai revină puţin! Dar Bogdan, nu şi nu, că nu vrea să plece acasă! L-am urcat cu greu în maşină şi l-am însoţit până aproape de locuinţa lui, în parcarea blocului – asta după ce, tot drumul, ne-a înjurat că nu vrea acasă, ci vrea să bea mai departe, la o benzinărie din vecini!”, a povestit Cătălin, pentru reporterul BZC.ro.

El a spus că l-a dus pe Bogdan acasă, cu taxiul, iar acesta a refuzat să plătească cursa.

„Pe neaşteptate, cu o violenţă şi forţă de care nu-l credeam capabil în situaţia în care era, Bogdan mi-a ars un pumn şi un cap, direct în arcadă, umplându-mă imediat de sânge! Am căzut la pământ, iar ochelarii mei „Ray Ban”, în valoare de 3.500 de lei – cu lentile cu tot -  s-au făcut şi ei ţăndări.

Acum sunt pe nasul meu, lipiţi peste tot cu scotch, după cum vedeţi şi dumneavoastră. Vreau să vă mai spun ceva: asta e pentru a doua oară în care Bogdan mă pune într-o astfel de situaţie, după ce-a mai comis-o în urmă cu circa şase-şapte luni, incident după care m-am hotărât s-o rup complet cu el. Mai ales pentru că omul circulă, băut, cu maşina, prin oraş, fiind un adevărat pericol public. Interesant, a avut până acum doar accidente minore, dar din toate necazurile provocate de alcool a ieşit, în mod ciudat, fără probleme.

(...) Nu-l iert, pentru ravagiile pe care le-a făcut în casa omului, pentru ochelarii mei distruşi - dar şi pentru că nici măcar nu m-a sunat ca să-şi ceară scuze pentru tot ce-a făcut sâmbătă”, a mai spus Cătălin, care s-a prezentat la IML Cluj luni dimineața, iar de acolo a primit un certificat medico-legal pentru 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Marți dimineața, a apărut și celălalt bărbat implicat în această altercație, Bogdan, care a spus că, de fapt, el doar s-a apărat și că el este cel agresat!

„Amândoi am fost în stare de ebrietate, astfel că, sincer, şi eu mă mir cum de-şi mai aminteşte ce s-a petrecut, fiindcă era în aceeaşi stare ca şi mine. Oricum, la rândul meu voi face plângere împotriva lui - pentru lovire şi alte violenţe”, a relatat, pe scurt, Bogdan, care a obținut și el un certificat medico-legal, dar pentru mai puține zile decât cele obținute de Cătălin.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate