fbpx

ezgif.com optimize 3

3 Comentarii

descărcare

Pompierii au fost solicitați la o locuință de pe strada Decebal din Turda, unde au găsit un bărbat de aproximativ 70 de ani mort. Pentru că persoana respectivă nu răspundea la ușă, s-a apelat la ajutorul pompierilor, dar a fost prea târziu pentru a-l putea salva.

„Am primit o solicitare, venită de pe strada Decebal din municipiul Turda, pentru a asigura accesul în locuință a echipajelor de intervenție pentru un bărbat de cca 70 de ani, care nu răspundea la ușă.

Pompierii au asigurat accesul salvatorilor în locuință, însă bărbatul prezenta rigiditate cadaverică fără posibilitatea de a efectua manevre de resuscitare”, aprecizat ISU Cluj.

Locuința bărbatului se afla pe strada Decebal din Turda Nouă.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  ironika · 06:19 14.01.2021
  wow da o știre fantastică ce să zic?.....era cardiac, cunoscut cu antecedente, a fost o moarte din cauze naturale. nu peste tot e o știre de braking news!


 • Acest comentariu este nepublicat.
  ironika · 06:23 14.01.2021
  a da, altă tâmpenie zice ipj : nu răspundea la ușă....pe naiba, ușa lui era tot timpul deschisă tocmai pt astfel de situații. noi ca vecini cunoaștem mai bine cazul, poarta și ușa era deschisă, nu aveau pompierii ce acces să asigure, lumina aprinsă în casă, l-a găsit femeia care-i făcea cumpărăturile.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Andrei · 22:08 14.01.2021
   Nush de unde esti informată dar ai o informație proasta,eu personal am fost și am verificat dacă este în viața și am anunțat autoritățile.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate