fbpx

 
 
Scrie un comentariu

s604x0 Ovidiu b rbatul salvat de telefon

Turdeanul Ovidiu R. (36 ani) s-a prezentat la IML Cluj, pentru a-și scoate un certificat medico-legal, în urma unei altercații în care, susține el, a fost bătut de mai mulți indivizi.

„Duminică seară, pe la ora 21.00, am fost bătut de un grup de vreo douăzeci de romi, chiar în centrul Turzii, în faţă la cofetăria „Dana”. Am fost să înapoiez, unui vânzător, cheile şi actele maşinii pe care n-am mai cumpărat-o, totul pentru că m-am răzgândit între timp. Cu acesta se aflau şi vreo douăzeci de indivizi, prieteni de-ai săi, conduşi de renumitul interlop „Teroristul”.

Şi, imediat după ce i-am restituit cheile şi actele m-am trezit că toţi indivizii ăia au sărit la mine, cu cuţite şi alte obiecte conontondente în mâini.”, a povestit Ovidiu R., citat de BZC.ro.

După ce au tăbărât pe el, Ovidiu R. spune că a reușit cumva să fugă spre locuința sa, care se afla la circa 200 de metri de locul altercației.

„N-am ajuns acasă şi, chiar pe stradă, aceştia m-au lovit cu pumnii peste tot şi unul dintre ei chiar mi-a străpuns, cu cuţitul, hainele groase de iarnă şi am avut, cu acest prilej, un noroc de-a dreptul dumnezeiesc: cuţitul, care viza partea superioară a toracelui a nimerit în telefonul aflat în buzunarul gecii mele, salvându-mi astfel viaţa!”, și-a continuat povestea turdeanul.

El i-a arătat telefonul cu ecranul spart în urma loviturii de cuțit, reporterului BZC care se afla la IML Cluj.

„Am reuşit, totuşi, destul de şifonat, să intru la mine în curte şi să mă adăpostesc la mine în casă. Vă spun sincer, nu am anunţat organele de poliţie, deoarece am certitudinea că acest grup al lui „Teroristul” e protejat chiar de către acestea, aşa că am preferat să mă tratez acasă, de unul singur! Şi, azi, iată-mă la I.M.L., cu intenţia să-mi scot certificat medico-legal şi să înaintez plângerea direct la Parchet şi, de asemenea, să-i dau pe bătăuşi în judecată!”, a mai spus turdeanul agresat.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate