fbpx

 
 
Scrie un comentariu

scandal aeroport

TurdaNews relata în cursul zilei de ieri despre incidentul petrecut pe Aeroportul din Cluj, când o cursă Wizz Air s-a întors din drumul spre Madrid, după numai 5  minute de la decolare din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Citește și: Scandal în Aeroportul Cluj! Avionul spre Madrid s-a întors din drum, după 5 minute!

În avion erau circa 150 de pasageri. Unii dintre ei au făcut scandal, reproșând faptul că avionul a decolat, fără a se interesa dacă poate ateriza în capitala Spaniei, fiind nevoit ulterior să se întoarcă din drum.

Acum compania Wizz Air vine cu poziția sa privind acest incident.

 „Zborul Wizz Air W6 3401 de la Cluj-Napoca la Madrid din 10 ianuarie 2021 a fost reprogramat pe 11 ianuarie din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile de pe aeroportul din Madrid. Wizz Air este în contact permanent cu autoritățile aeroportuare și aeronautice pentru a avea cele mai recente informații despre condițiile de zbor și pentru a asigura o călătorie în siguranță.

Pentru zborul Cluj-Napoca - Madrid, aeroportul de destinație a anunțat inițial că se va redeschide, dar la scurt timp după decolare a revenit și a anunțat că va fi închis. Pasagerii afectați au fost informați cu privire la opțiunile lor și li s-a oferit un alt zbor Wizz Air alternativ, rambursarea completă sau 120% din tariful inițial sub formă de credit de companie.

Pasagerii care au solicitat au primit, de asemenea, cazare în conformitate cu reglementările UE și politica Wizz Air. Deși condițiile meteorologice sunt în afara controlului nostru, Wizz Air își cere scuze tuturor clienților afectați pentru eventualele neplăceri cauzate. Siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor noastre rămâne prioritatea numărul unu a Wizz Air.” transmite Daniel Alexandru Amzăr, reprezentant Wizz Air.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate