fbpx

 
 
Scrie un comentariu

c 23a34f4f475e00a9cd73c1c25f5a26c7

Avionul care a decolat duminică seara, spre Madrid, s-a întors din drum după 5 minute, din cauza nămeților care au căzut în Spania și care împiedicau aterizarea pe tărâm iberic.

Directorul operațional al Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj, Tudorel Lupoaiei, a declarat pentru Cluj24.ro că zborul s-a reîntors la Cluj după ce decolase spre Madrid și că va fi reprogramat luni, în funcție de decizia companiei WizzAir.

În avion erau circa 150 de pasageri. Unii dintre ei au făcut scandal, reproșând faptul că avionul a decolat, fără a se interesa dacă poate ateriza în capitala Spaniei, fiind nevoit ulterior să se întoarcă din drum.

Zborul era programat la ora 16.40 din Aeroporul Cluj, însă a plecat cu o întârziere de 3 ore, decolând la ora 19.40, după care a aterizat din nou pe pista aeroportului clujean la ora 20.16, după ce a făcut câteva ocoluri prin aer, până i s-a permis aterizarea.

Călătorii care erau din zona Clujului au plecat spre locuințe, în timp ce călătorii care erau din alte localități au fost duși la hotel.

Citește și:

Citește poziția Wizz Air cu privire la scandalul de pe aeroportul din Cluj!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate