fbpx

 
 
Scrie un comentariu

panouri solare jandami cluj

Gest umanitar făcut de jandarmii din Cluj Napoca, la inceputul lui 2021, care au ajutat mai multe familii nevoiașe din zona Munțiilor Apuseni.

Conform publicației Monitorul Cluj, aceștia au cumpărat haine, jucării, produse de igienă, mâncare precum si rechizite, după care le-au donat la 15 familii nevoiașe, care astfel vor avea strictul necesar pentru o perioada de timp.

Un caz special întâlnit a fost cel al unui tată, care își crește singur fiica de 14 ani, într-o casă fără curent electric, iar jandarmii clujeni au adunat bani, cu care au cumpărat panouri solare.

Ulterior acestea au fost montate pe casa în care locuiau tatăl și fiica.

"Campania umanitară de la începutul acestui an și-a atins scopul. Datorită sprijinului acordat de către colegii noștri din cadrul Detașamentului 3 Jandarmi Mobil Ordine Publică am reușit să readucem bucuria în cadrul acestor familii, prin achiziționarea a numeroase alimente de bază, îmbrăcăminte, jucării, rechizite, produse de igienă, cât și de protecție împotriva virusului SARS-COV-2”, au transmis reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi „Ștefan Cicio-Pop” din Cluj-Napoca.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate