fbpx

 
 
Scrie un comentariu

WhatsApp Image 2021 01 10 at 17.24.21

Drumul în zona stațiunii Muntele Băișorii s-a blocat azi, din cauza afluenței foarte mari de mașini care au asaltat stațiunea. A fost nevoie de intervenția Poliției, pentru a încerca să facă ordine, cât de cât.

”Aglomerație la Băișoara AZI. Poliția rutieră a intervenit pentru a dirija. Am văzut două echipaje de Politie care dirijau. Era lume foarte multă, îți trebuia mult timp să ieși din stațiune. Era coloană de câțiva kilometri”, ne-a transmis un cititor.

TurdaNews a semnalat și ieri că stațiunea s-a blocat, din cauza aglomerației, iar azi situația s-a repetat, afluența fiind și mai mare.

În jurul amiezii, am atras din nou atenția că este aglomerație mare și că se stă la rând pentru a schia.

Citește și:

La Buscat, aglomerație maximă! Se stă la rând pentru a schia!

Zona stațiunii Muntele Băișorii e cea mai apropiată pentru iubitorii sporturilor de iarnă din zona localității Cluj-Napoca, dar și din zona Turzii. Din acest motiv, în week-enduri se produc blocaje în trafic, iar pentru a schia pe pârtie trebuie să stai la rând, cu nervii întinși la maxim.

În zonă nu prea sunt locuri de parcare, iar mașinile sunt parcate fiecare pe unde apucă, pe marginea drumului. Însă, asta duce și la blocarea circulației, pentru că nu se mai poate circula pe două benzi. Iubitorii sporturilor de iarnă le recomandă celor care doar vor să se ”plimbe” să renunțe la acest gest, mai ales că unii vin spre stațiune în jurul amiezii, blocând astfel sensul de circulație. Iubitorii sporturilor de iarnă merg de dimineață spre pârtii, iar la amiază sau după-amiază se folosește sensul de coborâre din stațiune.

Situația se repetă de ani de zile și nimeni nu face nimic pentru a rezolva situația și pentru a pune în valoare, în condiții decente, frumuseștea pârtiilor din zona stațiunii Muntele Băișorii.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate