fbpx

 
 
4 Comentarii

Screenshot 2021 01 09 at 19.49.45

Municipiul Turda nu a ieșit din ”scenariul roșu”, iar reluarea activităților în interior pentru restaurante, baruri sau săli de jocuri de noroc este ilegală, conform legislației!

Un astfel de caz a fost semnalat în această după-amiază, chiar în zona centrală a localității. Este vorba despre localul VERANDA.

Însă, acesta nu este un caz singular! Există și alte situații de localuri care și-au deschis activitatea în interior, contrar prevederilor legale.

Prefectul a fost informat de debandada existentă la Turda, încă de ieri. ”În 10 ianuarie va fi reevaluarea la 14 zile. Până atunci tot ce funcționează în interior în Turda nu este legal. Am cerut IPJ sa facă verificări în acest sens”, spunea prefectul vineri seara. Cu toate acestea, localurile continuă să funcționeze fără respectarea normelor impuse, în timp ce alții, tot din domeniul HoReCa, pică de fraieri pentru că... respectă normele!

Din informațiile noastre, există mai multe localuri de tip restaurant, cafenele, baruri, jocuri de noroc din Turda, care și-au deschis activitatea în interior, deși acest lucru nu este permis. Un local de jocuri de noroc, din stația din Micro 3, funcționează de câteva zile, iar cei de acolo ar fi motivat că societatea este din Câmpia Turzii, iar acolo s-a deschis activitatea. Faptul că la Câmpia Turzii s-a ieșit din ”scenariul roșu” este real, însă asta nu permite unei societăți din Câmpia Turzii să-și deschidă activitatea pentru un local situat în... Turda!

Screenshot 2021 01 09 at 19.50.09

UPDATE:

Prefectul Mircea Abrudean a anunțat faptul că organele abilitate s-au sesizat și în urma controlului, au închis localul și s-a aplicat sancțiunea maximă!

Controlul a fost efectuat în jurul orei 19.50.

WhatsApp Image 2021 01 09 at 20.07.26

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Vlad · 23:13 09.01.2021
  “Jurnaliști” care livrează cititorilor informații FALSE! Nu imi irosesc timpul sa imi argumentez informația, dar cu siguranța nu voi mai citi acest site.
  Cele bune!

  • Acest comentariu este nepublicat.
   Gelu FLOREA · 23:35 09.01.2021
   Stimate domn, nu sunt ”informații false”.
   Sunt informații verificate și confirmate! A se vedea sursele: Prefectura Cluj și Poliția.
   Dvs faceți ce vreți și citiți ce doriți!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Dragos · 23:54 09.01.2021
  Ieri la OMV Turda sorbeau clientii linistiti cafele inauntru. Nu era nici o masa afara.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate