fbpx

 
 
Scrie un comentariu

minora viol

Un caz abominabil s-a produs ieri la Turda, în zona străzii Nicolae Teclu, după ce o fetiță de 11 ani ar fi fugit pe stradă, până pe strada Săndulești, acuzând că ar fi fost obligată de tatăl său să întrețină relații sexuale. Fetița avea și urme de sânge, conform unor informații primite de TurdaNews.

Cazul a fost confirmat de IPJ Cluj, care ne-a transmis că există un dosar în lucru, pentru acuzația de viol și sunt cercetări pe rol pentru stabilirea detaliilor.

”La data de 8 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 11 ani ar fi întreținut raporturi sexuale cu tatăl său.

Pentru clarificarea situației de fapt, a existenței infracțiunii și stabilirea cu exactitatea a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, cercetările specifice se efectuează în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.”, ne-a transmis IPJ Cluj.

În cazul în care cercetările vor stabili că tatăl fetiței este vinovat, pedeapsa poate fi deosebit de aspră, mai ales că recent pedepsele pentru astfel de cazuri au fost înăsprite.

„Pedeapsa este închisoarea de la 7 la 12 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi atunci când fapta a fost comisă de către un membru de familie sau de către o persoană care convieţuieşte cu victima sau fapta a fost săvârşită de către o persoană în a cărei îngrijire, ocrotire, educare, pază sau tratament se află minorul sau făptuitorul a abuzat de poziţia sa recunoscută de încredere sau de autoritate asupra minorului ori de situaţia vădit vulnerabilă a acestuia, datorată unui handicap psihic sau fizic, unei situaţii de dependenţă, unei stări de incapacitate fizică sau psihică ori altei cauze”, prevede textul legislativ.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate