fbpx

 
 
Scrie un comentariu

groapa gunoi autostradă

O bretea din zona nodului rutier al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda trece prin mijlocul unei gropi de gunoi.

CNAIR a reacționat după imaginile cu breteaua din zona nodului rutier al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda care trece prin mijlocul unei gropi de gunoi. Compania spune că nu s-a știut despre această zonă.

Este vorba despre porțiunea din zona nodului rutier Alba Iulia Sud trece prin mijlocul unei gropi de gunoi ce nu a fost încă eliberată.

Deșeurile, care provin din fosta groapă de gunoi din perioadă comunistă, nu au mai fost ecologizate și acoperite de CNAIR, ci doar au fost îndepărtate de pe traseu, gunoaiele rămânând de-o parte și de alta a autostrăzii. 

”Pentru că groapa de gunoi de pe breteaua nodului rutier Alba Iulia Sud nu a mai funcționat după anii 90, fiind o groapă improvizată, la realizarea acestui proiect nu s-a știut de existența ei. Conducerea CNAIR a împuternicit DRDP Cluj sa elibereze traseul pentru aceea bretea, lucru care s-a și realizat”, transmite CNAIR într-un comunicat de presă.

În această perioadă DRDP Cluj a realizat caietul de sarcini pentru ecologizarea zonei, în vederea lansării licitației conform tuturor procedurilor de mediu. În zilele următoare DRDP Cluj va trimite spre validare către ANAP caietul de sarcini pentru validare și încărcarea lui pe SEAP, în vederea atribuirii contractului de ecologizare a zonei respective”, mai precizează sursa citată.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate