fbpx
Scrie un comentariu

fotografie TurdaNews

Ioan Arion, cunoscutul om din lumea sportului turdean, a părăsit această lume în această după-amiază, organismul său cedând în lupta cu boala necruțătoare.

În ultimul timp, Ioan Arion a fost internat la spitalul ”Clujana” din Cluj-Napoca, iar în urmă cu câteva zile s-a făcut un apel public pentru donare de sânge, acțiune la care au răspuns mai multe persoane, iar starea lui părea că este în revenire.

Din nefericire, el nu și-a mai revenit complet, iar azi a decedat.

A plecat la cele veșnice chiar în ziua de sărbătoare a creștinătății, Sfântul Ioan Botezătorul, zi în care-și aniversa și el onomastica.

Ioan Arion a activat în domeniul sportului zeci de ani, fiind arbitru, conducător sau alte funcții executive în cadrul cluburilor la care a activat, antrenor (l-a descoperit pe cunoscutul portar Emilian Dolha, printre alții), iar o parte însemnată a vieții sale și-a dedicat-o și jurnalismului, fiind colaborator al mai multor organe de presă locale (printre care și TurdaNews), județene sau chiar naționale. Era prezent pe stadioane sau în sala de sport ”Gheorghe Barițiu”, acolo unde își desfășurau jocurile handbaliștii de la Potaissa Turda, aproape tot timpul, relatând în stilul său caracteristic evenimentele sportive.

Îi mulțumim pentru clipele frumoase petrecute împreună în lumea sportului turdean!

Dumnezeu să te odihnească, nea Arion!

UPDATE:

”Cu durere in suflet, va anunt ca unchiu a ales viata vesnica! A fost o fire puternica, insa aceasta a fost alegerea sufletului lui! Va multumim inca o data tuturor celor care ati fost alaturi de el si l-ati ajutat! Imi doresc sa va aduceti aminte de el cu drag! Sa va aduceti aminte de toate lucrurile frumoase pe care le-a facut pentru lumea sportului, a presei, a orasului! Sa va amintiti de el cu zambetul pe buze! Sa va aduceti aminte de el, asa cum l-ati cunoscut fiecare in parte!🙏🙏🙏 Inca o data, noi, familia, va multumim pentru tot ce ati facut, fiecare din voi pentru el! Dumnezeu sa ii odihneasca sufletul in pace si sa il calauzeasca in Lumina! 💜💜💜🕯🕯🕯, a transmis Anca Arion, nepoata sa.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator