fbpx

 
 
Scrie un comentariu

drumuri cluj

La nivelul județului Cluj circulația se desfășoară în condiții specifice sezonului rece, peste 387 de tone de material antiderapant fiind folosite în intervențiile de pe drumurile județene.

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de joi, 7 ianuarie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier. Pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiţii specifice sezonului rece.


De asemenea, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius și a căderilor de zăpadă înregistrate în ultimele 24 de ore, cu precădere în zona de munte, pe mai multe drumuri judeţene traficul rutier a fost îngreunat.


În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de miercuri, 6 ianuarie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 64 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 39 de utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 36 de drumuri judeţene, cu 15 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 187,5 tone de material antiderapant, inclusiv sare.


Pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi în zona de munte, în cursul zilei de miercuri s-a intervenit pe 13 drumuri judeţene, cu 10 utilaje. La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 10 drumuri judeţene, cu 8 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 200 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.


În zona Dej, starea drumurilor județene nu a impus nicio intervenție.


În continuare, se acţionează cu utilaje cu lamă pentru curățarea zăpezii și lărgirea carosabilului şi cu materiale antiderapante pentru combaterea fenomenului de polei. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate