fbpx

 
 
2 Comentarii

politisti CT

O tâlhărie a avut loc la Câmpia Turzii la început de an, victima un bărbat în vârstă de 63 de ani.

Incidentul s-a petrecut pe 4 ianuarie, patru puștani au îmbrâncit un bătrân de 63 de ani căruia i-au sustras telefonul mobil, abandonând apoi victima căzută la pamânt. Făptașii, care au de pe acum „stofă” de infractori, au vârste cuprinse între 12 și 17 ani.

Aceștia au fost rapid identificați și reținuți de cei doi polițiști din cadrul Poliției Municipiului Câmpia Turzii, Mihnea Pozmoșan și Claudiu Moldovan, care sunt acum felicitați pentru profesionalismul de care au dat dovadă.

„ȘMECHERII, BUNICUL DOREL ȘI POLIȚIȘTII

Acestea sunt condimentele unei întâmplări nefericite care s-a produs în data de 4 ianuarie, ora 17:35, pe o stradă din municipiul Câmpia Turzii, județul Cluj.

Astfel, 4 tineri cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, în timp ce se aflau la o plimbare „ca baietzii” au găsit de cuviință să facă „un ban cinstit”, îmbrâncind un bătrân de 63 de ani căruia i-au sustras telefonul mobil, abandonând apoi victima căzută la pamânt.

Deși Anul Nou ar fi trebuit să înceapă pentru cei 4 autori cu un profit financiar, sorții nu le-au surâs întrucât la fața locului au ajuns într-un timp foarte scurt Mihnea și Claudiu, care după ce au acordat primul ajutor victimei și au ascultat cu atenție cele câteva semnalmente transmise cu voce tremurândă, au verificat străzile adiacente, reperându-i pe „băietzii de cartier”.

După cum era de așteptat, aceștia nu au recunoscut fapta comisă, pe principiul conform căruia „nici usturoi n-au mâncat și nici gura nu le miroase”, nerealizând că au fost identificați din cauza pantalonilor deoarece în momentul căderii, victima l-a prins de piciorul drept pe unul dintre aceștia, sfâșiind astfel materialul textil.

Colegii noștri i-au imobilizat imediat pe autori și i-au condus la sediul Poliției, Noul An începând într-un mod fericit pentru bunicul Dorel, fiindu-i recuperat telefonul mobil cu ajutorul căruia își va putea suna în continuare copiii și pentru a le povesti cum cei ce i-ar fi putut fi nepoți sunt cercetați pentru tâlhărie calificată.

Îi felicităm pe această cale pe Mihnea și Claudiu pentru profesionalismul de care au dat dovadă și le mulțumim pentru că bunicul Dorel se poate bucura și acum de avantajele tehnologiei care îi înlesnește menținerea legăturii cu cei dragi în timpul pandemiei.” se arată în postarea făcută de cei de la EUROPOL, Sindicatul Polițiștilor Europeni.

Citește și:

Tâlhărie calificată la Câmpia Turzii, la doar 16 ani!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    ironika · 11:50 06.01.2021
    Să-ți faci meseria nu este un act de eroism! Ține de normalitate, poate chiar de banalitate pentru unii...e lăudabil ce au făcut cei doi tineri polițiști dar în fond pentru asta sunt plătiți nu?
  • Acest comentariu este nepublicat.
    mircea · 20:27 06.01.2021
    Felicitari.Indivizii astia trebuie prinsi ,astfel nu mai au ocazia sa comita astfel de fapte! Incredibil, dar se pare ca e adevarat.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate