marian morar
m install
nello construct

39 de drumuri județene au beneficiat de lucrări de modernizare sau întreținere în cursul anului 2020

zamblau eugen
floris

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, împreună cu conducerea Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat al Județului, au analizat bilanțul lucrărilor de reabilitare, modernizare și întreținere executate pe drumurile județene în cursul anului 2020.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Cifrele vorbesc de la sine iar bilanțul lucrărilor este unul îmbucurător. Pe parcursul anului 2020 am acționat pe nu mai puțin de 39 de drumuri sau sectoare de drumuri județene, fiind vizată o lungime totală de peste 360 de kilometri. Vom continua acest program de îmbunătățire a infrastructurii rutiere pentru ca traficul să se desfășoare în condiții de maximă siguranță și confort.”

În ceea ce privește investițiile din cadrul programelor de lucrări de modernizare și reabilitare, în cursul anului 2020 Consiliul Județean a desfășurat lucrări pe 9 drumuri sau sectoare de drumuri județene, vizând o lungime totală de peste 112 kilometri.

La capitolul lucrări de întreținere, în anul precedent s-a acționat prin așternerea de covor asfaltic, reparații și alte operațiuni necesare menținerii condițiilor tehnice corespunzătoare, pe 30 de drumuri sau sectoare de drumuri județene, fiind vizată o lungime totală de 247,97 kilometri. Dintre aceștia, nu mai puțin de 157,62 kilometri au fost efectiv asfaltați.

Totodată, au fost executate lucrări de marcaje rutiere longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe o lungime totală de 813,85 kilometri, pe 57 de drumuri sau sectoare de drumuri județene, precum şi alte tipuri de marcaje, în special treceri de pietoni pe raza anumitor localități.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: