fbpx

 
 
Scrie un comentariu

received 851010925732577

După ce conform Hotărârii nr. 1 din 03.01.2021, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a luat decizia ca zborurile înspre și dinspre Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord să fie reluate din data de 04.01.2021, ora 19, astăzi s-au înregistrat unele probleme pe Aeroportul Internațional "Avram Iancu" din Cluj Napoca.

Astfel aproximativ 70 de pasageri care urmau să zboare cu curse ale companiei Wizz Air, în direcția Bergamo și Roma, și-au manifestat nemulțumirile față de angajații companiei, care i-au anunțat cu puțin timp înainte de îmbarcare,că trebuie să prezinte un test negativ pentru Covid-19, dacă doresc să călătorească cu cursele respective.

Pentru evitarea apariției oricăror probleme și pentru menținerea ordinii publice, au fost suplimentate forțele de poliție în aeroportul clujean.

UPDATE:

„Wizz Air confirmă că pasagerii cu rezervări pentru zborurile de la Cluj-Napoca la Roma Ciampino și Milano Bergamo din 4 ianuarie 2021 au fost informați prin e-mail despre restricțiile de călătorie și cerințele de intrare în Italia, cu 5 zile înainte de zbor. Wizz Air le reamintește pasagerilor să furnizeze detalii de contact corecte la rezervarea zborurilor și să rezerve direct prin intermediul site-ului nostru web sau al aplicației mobile. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism - inclusiv platforme de călătorie online - ar trebui să ia legătura cu compania de la care și-au achiziționat biletele, deoarece aceste companii sunt proprietarii de rezervări, iar informațiile de zbor se direcționează către datele lor de contact, deci este datoria lor să transmită toate informațiile primite tuturor pasagerilor din rezervare. Wizz Air reamintește, de asemenea, că este responsabilitatea pasagerilor să verifice restricțiile de călătorie relevante cu autoritățile locale responsabile pentru a se asigura că sunt eligibili să intre într-o țară înainte de a cumpăra un bilet și că rezervările se fac cu riscul ca regulile de imigrare să se schimbe între data cumpărării biletului și data călătoriei.”, au transmis reprezentanții companiei.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate