fbpx

 
 
Scrie un comentariu

124376397 3639751806056691 6733691807085608248 n1

Primarul Dorin Lojigan a anunțat că azi a debutat vaccinarea cadrelor medicale, la Câmpia Turzii. Cu această ocazie, edilul din Câmpia Turzii a anunțat că el se va vaccina, ceea ce le recomandă tuturor, fiind metoda cea mai eficientă de a pune capăt pandemiei globale.

”Astăzi a debutat etapa I a campaniei naționale de vaccinare împotriva virusului Sars-Cov-2.

Municipiul Câmpia Turzii detine unul dintre centrele de vaccinare din județul Cluj, stabilite la nivel județean, aparținând Spitalului „Dr. Cornel Igna” și care respectă toate prevederile legale cu privire la dotare și amenajare.

În conformitate cu intențiile exprimate de fiecare medic sau angajat din aparatul medical, de a se vaccina, au fost transmise liste către D.S.P. Cluj. Astfel, azi dimineață au sosit vaccinurile necesare pentru persoanele care se vaccinează în prima etapă a campaniei naționale.

Prima persoană din Câmpia Turzii care s-a vaccinat este doamna Sorina Pop, director medical al Spitalului „Dr. Cornel Igna”, ea fiind urmată de alți medici și asistenți din cadrul unității noastre medicale.

Vaccinurile sunt administrate în condiții de maximă siguranță conform normelor sanitare în vigoare și nu au existat nici un fel de reacții adverse la personalul medical vaccinat și pierderi de doze de vaccin.

La sediul centrului de vaccinare a fost prezentă și coordonatoarea la nivel județean a campaniei de vaccinare, doamna subprefect Irina Munteanu, care și-a exprimat aprecierea față de buna organizare și și-a oferit sprijinul necondiționat cu privire la orice dificultate întâmpinată.

De menționat este faptul că vaccinurile anti-COVID-19 administrate în România sunt voluntare, gratuite și – de departe – cea mai sigură metodă de a învinge această pandemie.

𝐓𝐨𝐜𝐦𝐚𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐦𝐨𝐭𝐢𝐯, 𝐯𝐚 𝐢𝐧𝐝𝐞𝐦𝐧 𝐩𝐞 𝐭𝐨𝐭𝐢 𝐬ă 𝐯𝐚 𝐯𝐚𝐜𝐜𝐢𝐧𝐚𝐭𝐢, 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐚 𝐢𝐧 𝐜𝐞𝐥 𝐦𝐚𝐢 𝐬𝐜𝐮𝐫𝐭 𝐭𝐢𝐦𝐩 𝐬𝐚 𝐝𝐞𝐩𝐚𝐬𝐢𝐦 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐞-𝐚 𝐩𝐮𝐬 𝐥𝐚 𝐦𝐚𝐫𝐢 𝐢𝐧𝐜𝐞𝐫𝐜ă𝐫𝐢 𝐝𝐞-𝐚 𝐥𝐮𝐧𝐠𝐮𝐥 𝐮𝐥𝐭𝐢𝐦𝐞𝐥𝐨𝐫 𝟏𝟏 𝐥𝐮𝐧𝐢.

Eu mă voi vaccina, având încredere în specialiștii la nivel mondial și național precum și în recomandările medicilor specialiști!”, a spus primarul Dorin Lojigan.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate