fbpx

 
 
Scrie un comentariu

vaccinare Cluj

Astăzi a început campania de vaccinare din etapa I, pentru persoanele incluse în categoria lucrătorilor din domeniile sănătății și social – sistem public și privat din județul Cluj, în centrele de vaccinare organizate în 19 unități medicale din județul Cluj, după ce săptămâna trecută Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca a efectuat vaccinarea a 375 de cadre medicale din personalul propriu.

🔵 În funcție de solicitările primite de la centre, au fost distribuite în prima fază 3565 de doze de vaccin destinate vaccinării personalului sanitar din județul Cluj, inclusiv medici de familie, medici școlari, medici rezidenți și alte categorii profesionale din domeniul medical.

🔵 Necesarul de doze de vaccinare se actualizează permanent, în funcție de nevoile exprimate de centrele de vaccinare, iar vaccinarea se realizează pe grupurile prioritare, conform Strategiei de vaccinare împotriva COVID-19 în România.

🔵 Dozele de vaccin au fost distribuite centrelor în această dimineață, în condițiile stabilite de producător, iar vaccinarea a început în funcție de planificarea fiecărei unități, în condiții optime.

🔵 Doamna subprefect Irina Munteanu s-a aflat în această dimineață la Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca și a oferit informații despre acest subiect, alături de cadrele medicale ale spitalului și reprezentanții DSP Cluj.

➡️ Vă recomandăm să vă informați constant despre campania de vaccinare, accesând: https://vaccinare-covid.gov.ro.

Institutia Prefectului Judetului Cluj.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate