fbpx

 
 
Scrie un comentariu

drumuri cluj

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de luni, 4 ianuarie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier.

Pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiţii specifice sezonului rece.


De asemenea, din cauza temperaturilor negative înregistrate în ultimele 24 de ore, mai ales în cursul nopții, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de polei, traficul rutier fiind îngreunat.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de duminică, 3 ianuarie a.c., dar și în cursul nopţii, respectiv al acestei dimineți, s-a acţionat pe 76 de drumuri județene, cu circa 35 de utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de aproximativ 200 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.


În continuare, se acţionează cu utilaje şi materiale antiderapante pentru combaterea fenomenului de polei. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate