fbpx

 
 
Scrie un comentariu

MTgyNGJkYzdiZjY3ZGNlNDFjOGYzNzZlZjMyYThk.thumb

De mâine începe vaccinarea persoanelor incluse în categoria lucrătorilor din domeniul sănătății și social - sistemul public și privat. Centre de vaccinare de acest gen vor fi atât la Spitalul din Turda, cât și la cel din Câmpia Turzii, pe lângă alte spitale din județ.

”Mâine începe în centrele de vaccinare din județul Cluj campania de vaccinare din etapa I pentru persoanele incluse în categoria lucrătorilor din domeniile sănătății și social – sistem public și privat. Doamna subprefect Irina Munteanu se va afla mâine, ora 9.00, la Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca și va oferi informații despre acest subiect, alături de cadrele medicale ale spitalului și reprezentanții DSP Cluj. Persoanele de contact în relația cu presa de la celelalte centre de vaccinare, pot oferi și ele informații despre stadiul campaniei de vaccinare.”, a transmis prefectul Mircea Abrudean.

Este vorba despre 12.500 de cadre medicale din județ, care s-au înscris pe liste pentru vaccinare.

În etapa a II-a vor deveni operaționale încă 30 de centre de vaccinare în județ, pentru populație, unde se vor putea vaccina cei din categoriile cu risc, respectiv persoanele în vârstă, bolnavii cronici indiferent de vârstă, personal cheie din instituţiile statului, personal din domeniul apărării, ordinii publice, siguranţei naţionale, autorităţile judecătoreşti, sectorul economic vital (electricitate, gaze, apă, alimentar, combustibili, medicamente şi material sanitare, transport persoane şi mărfuri, feroviar, aeroport ), comunicaţii: STS, radio, tv naţionale, mass media cu risc de expunere, poştă şi curierat, unităţi de învăţământ şi creşe, salubritate şi deşeuri.

În etapa III se vor putea vaccina toți cei interesați.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate