fbpx

 
 
Scrie un comentariu

unnamed

Începând de mâine, 4 ianuarie, la ora 19:00, se reiau zborurilor spre/dinspre Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, pentru toate aeroporturile din România. Această decizie a fost luată de către Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

De menționat este faptul că, persoanele care intră în țară din Marea Britanie sau Irlanda trebuie să se carantineze 14 zile sau să aibă un test negativ de Covid-19, efectuat cu cel mult 48 de ore înainte de intrarea în România.

Zborurile au fost suspendate din data de 20 decembrie când s-a luat această hotărâre bazată pe descoperirea tulpinii noi de Covid-19 în Marea Britanie.

Nu trebuie să stea în carantină următorii:

"a) conducătorii autovehiculelor de transport marfă cu capacitatea maximă autorizată mai mare de 2,4 tone;

b) conducătorii autovehiculelor pentru transport persoane care au mai mult de 9 locuri pe scaune, inclusiv locul conducătorului;

c) conducătorii auto prevăzuți la lit. a) şi lit. b) care se deplasează în interesul desfășurării profesiei din statul de rezidență al acestora într-un alt stat membru al Uniunii Europene sau dintr-un alt stat al Uniunii Europene în statul de rezidență, indiferent dacă deplasarea se face prin mijloace individuale sau în cont propriu;

d) piloții de aeronave şi personalul navigant

e) persoanele aflate în tranzit, dacă părăsesc România în cel mult 24 de ore de la intrarea pe teritoriul tării;

f) membrii misiunilor diplomatice, oficiilor consulare şi ai altor reprezentanţe diplomatice acreditate la Bucureşti, posesori de paşapoarte diplomatice, personalul asimilat personalului diplomatic, precum şi membrii Corpului Diplomatic şi Consular al României şi posesorii de paşapoarte diplomatice şi de serviciu, precum şi membrii familiilor acestora".

Sursa: monitorulcj.ro

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate