marian morar
m install
nello construct

Crimă la Cluj, în noaptea de Revelion! Femeie de 70 de ani, incendiată după ce a fost ucisă! (VIDEO)

zamblau eugen

O femeie de 70 de ani a fost ucisă în noaptea de Revelion, fiind lovită în cap vcu un obiect dur. Ulterior, apartamentul în care locuia a fost incendiat, probabil în speranța că se vor șterge urmele.

”Alerta a fost dată în jurul orei 3.10, iar pompierii au găsit în apartamentul cu două încăperi, situat la parterul blocului, corpul unei femei, în vârstă de ceva 70 de ani, care fost ars în incendiu și care prezenta traume incompatibile cu viața.

Pompierii au lichidat flăcările, în circa 15 minute, după ce au sosit la fața locului, și au întreprins măsuri pentru evacuarea unei persoane, care locuia deasupra apartamentului din care a pornit incendiul.

Au fost distruse de flăcări mai multe bunuri din apartament, iar intervenția promptă a pompierilor a limitat extinderea focului mai departe de limitele în care a fost găsit”, a transmis ISU Cluj.

Principalul suspect în acest caz este chiar fiica femeii. Aceasta avea 50 de ani și se afla în grija mamei sale, fiind cunoscută cu probleme psihice.

Vecinii celor două spun că fiica își bătea adeseori mama, însă cu toate acestea mama ei a refuzat internarea fiicei sale într-un centru de specialitate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2