fbpx

 
 
Scrie un comentariu

940254b08ac4982a72b91163294c37d0

O femeie de 70 de ani a fost ucisă în noaptea de Revelion, fiind lovită în cap vcu un obiect dur. Ulterior, apartamentul în care locuia a fost incendiat, probabil în speranța că se vor șterge urmele.

”Alerta a fost dată în jurul orei 3.10, iar pompierii au găsit în apartamentul cu două încăperi, situat la parterul blocului, corpul unei femei, în vârstă de ceva 70 de ani, care fost ars în incendiu și care prezenta traume incompatibile cu viața.

Pompierii au lichidat flăcările, în circa 15 minute, după ce au sosit la fața locului, și au întreprins măsuri pentru evacuarea unei persoane, care locuia deasupra apartamentului din care a pornit incendiul.

Au fost distruse de flăcări mai multe bunuri din apartament, iar intervenția promptă a pompierilor a limitat extinderea focului mai departe de limitele în care a fost găsit”, a transmis ISU Cluj.

Principalul suspect în acest caz este chiar fiica femeii. Aceasta avea 50 de ani și se afla în grija mamei sale, fiind cunoscută cu probleme psihice.

Vecinii celor două spun că fiica își bătea adeseori mama, însă cu toate acestea mama ei a refuzat internarea fiicei sale într-un centru de specialitate.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate