fbpx

 
 
Scrie un comentariu

f91e3ab70aee17e13846cd52a57e16f4

O tânără de 30 de ani a decis să-și pună capăt zilelor chiar înainte de trecerea dintre ani. Ea a fost găsită spânzurată, în apartament, în urma unui apel telefonic.

”Polițiștii au fost sesizați joi în jurul orei 16 cu privire la decesul unei tinere într-un apartament din cartierul Gheorgheni”, a transmis IPJ Cluj.

Polițiștii au anunțat și faptul că s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din cuplă, așa cum se procedează în astfel de cazuri. Tânăra era cunoscută cu antecedente de depresie.

”Într-un singur an, s-au întâmplat multe. Au venit și au plecat multe sentimente și persoane. Cei pe care ii iubeam (dintre cei care au plecat).... au devenit simple cunoștințe, iar simpli straini au devenit totul. Datorita vouă m-am schimbat... Am învățat cui sa ii mulțumesc și pe cine sa ocolesc... Fiecare dintre voi v-ați lăsat o amprenta în sufletul sau mintea mea (mai mult sau mai puțin bună)... Asa e cursul vieții... Ce e azi, poate dispărea mâine... Asa ca, profita de fiecare zi, fiindcă e unica!! Va mulțumesc tuturor. Deși prematur, va doresc tuturor un An nou mult mai bun, mai fericit, mai împlinit și mai liniștit!! La mulți ani dragilor”, a scris Ioana Alina Petruș, tânăra care s-a sinucis, joi dimineața, la ora 4.35.

Ciudat este că în data de 28 decembrie ea a făcut referire la ”sinucidere”, însă într-un sens critic, precizând că doar lașii se sinucid.

b99326ac21051d1079f2a1194c3927bf

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate