fbpx

 
 
Scrie un comentariu

AcÈiune preventivÄ comuna Gilau

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de coronavirus, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, în colaborare cu jandarmi, polițiști locali și alte structuri cu atribuții în domeniu au intensificat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. 

Astfel, în ultima zi a anului, în urma activităţilor desfăşurate pe raza întregului județ, au fost verificate peste 120 de societăți comerciale, fiind totodată legitimate peste 2200 de persoane, acordându-se o atenție deosebită acțiunilor de verificare a modului în care sunt respectate normele de protecție sanitară în Noaptea de Revelion. 

Pentru abaterile constatate de către forțele care au acționat în sistem integrat, au fost aplicate 93 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 13.800 de lei.

De asemenea, au fost intensificate activitățile de prevenire și combatere a faptelor antisociale sau infracționale, în zonele turistice și de agrement.

Astfel, pentru a preîntâmpina posibile incidente neplăcute și asigurarea unui climat de siguranță, în comunele Gilău, Măguri-Răcătău, Băișoara, Beliș, precum și în alte zone turistice, au fost constituite dispozitive suplimentare de efective.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate