fbpx

 
 
Scrie un comentariu

articole pirotehnice

Polițiștii clujeni au continuat activități de verificare a legalității operațiunilor cu articole pirotehnice.

Astfel, la data de 31 decembrie 2020, activitățile de prevenire, identificare și sancționare a faptelor de natură penală și contravențională la regimul materiilor explozive la nivelului județului Cluj au condus la constatarea a 3 infracțiuni privind efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea nr.126/1995, republicată.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat o femeie de 49 de ani, din localitatea Târgu Frumos, județul Iași, care ar fi intenționat comercializarea de articole pirotehnice destinate utilizării doar de către pirotehnicieni, publicului larg, în municipiul Cluj-Napoca.

În urma verificărilor efectuate, a fost indisponibilizată în vederea confiscării cantitatea de circa 20 de kilograme de articole pirotehnice.

O altă femeie bănuită de punerea în vânzare a articolelor pirotehnice destinate utilizării de către pirotehnicieni a fost depistată de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție, pe strada Dâmboviței, din municipiu.

Au fost identificate peste 350 de articole pirotehnice.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, conform Legii126/1995, în urma depistării unei femei în vârstă de 30 de ani, din municipiul Turda, care ar fi intenționat comercializarea de articole pirotehnice, pe strada Gheorghe Lazăr.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate