fbpx

 
 
Scrie un comentariu

autostrada transilvania Chetani

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a preluat mandatul și s-a pus pe treabă.

Demnitarul afirmă că Autostrada Transilvania va continua de la Târgu Mureș la Brașov. Cu toate acestea lucrările sunt mult întârziate.

”Mi-aş dori foarte mult ca această autostradă a Transilvaniei să se termine pentru că suntem în mare întârziere, suntem necredibili, dacă vorbim de implementarea acestui proiect care trebuia finalizat în 2012, cunoaştem problemele acestui proiect, acestei autostrăzi", a explicat Cseke Attila.

”E important ca acest proiect să continue şi să fie finalizat cât mai rapid posibil. Există acest tronson de la Târgu Mureş până la Braşov care nu este în stadiul de licitaţie, din ceea ce ştiu eu, toate celelalte sunt ori un singur tronson foarte mic încă în proiectare, restul sunt licitate şi contractate, deci acolo lucrurile au pornit. Putem avea o perspectivă, dar va trebui să finalizăm această autostradă şi până la Braşov. Evident şi toate celelalte pentru că această legătură trebuie să existe între cele trei regiuni istorice ale României", spune ministrul Dezvoltării.

Potrivit capital.ro, Cseke Attila a preluat, luni, mandatul de ministru al Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei de la predecesorul său, Ion Ştefan.

Fostul ministru Ion Ştefan a subliniat că în timpul anului 2020 a reuşit să digitalizeze instituţia, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) fiind primul în care toţi angajaţi au semnătură electronică calificată, iar registrul de intrare-ieşire a fost transparentizat, cetăţenii putând avea acces online.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate