fbpx
5 Comentarii

artificii 10261 680x365

Administrația locală din Turda a anunțat că în noaptea dintre ani vor fi lansate focuri de artificii, de pe platoul din fața Primăriei și din Parcul Teilor, însă turdenii nu au voie să iasă din case, din cauza măsurilor care interzic deplasările după ora 23.00.

”Având în vedere faptul că ne apropiem de ultima zi din an, vă anunțăm că v-am pregătit o mică surpriză, chiar dacă va fi o situație atipică. Astfel, în noaptea de Revelion, de la ora 23.50 vom lansa focuri de artificii în două locații din oraș: pe platoul din fața Primăriei și în Parcul Teilor.

Având în vedere contextul pandemic în care ne aflăm, artificiile vor putea fi admirate doar de la fereastră sau balcon, deoarece ieșirea din case nu este permisă mai târziu de ora 23:00.

Pe această cale, vă rugăm să respectați toate regulile impuse la nivel național și să nu uitați că, respectând regulile avem grijă unii de alții.

Vă dorim un An Nou mai bun, cu mai puține greutăți, cu mai multă speranță și încredere că ne va fi tuturor mai bine!”, a transmis Primăria Turda.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  ironika · 15:22 29.12.2020
  Serios? Păi Primăria Turda e bătută-n cap? Chiar crede că turdenii vor sta în case și se uită de pe geam la artificii? Adică ăia au voie să meargă la cabane și la distracție, iar noi să nu ieșim cumva din case?! Poanta zilei. Iar municipalitatea face o eroare, nici măcar Boc nu a îndrăznit cu toate criticile să facă spectacol de artificii, tocmai ca lumea să nu se adune în centrul orașului...da las că facem noi la Turda, CĂ LA TURDA SE POATE!!! )
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 20:13 29.12.2020
  Cât este comisionul? Sa dai cu artificii in vreme de pandemie, miroase de la poștă a "para-n-darat". Un pic mai cu rușine, va rog! Sau ați băgat in artificii vaccinul anti-Covid si faceți o vaccinare in masă!?
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Escrocii nu mor, se · 00:18 30.12.2020
  Ce idioțenie !
  Mai escrocilor, NU SUNT BANII VOSTRII, sunt ai municipiului, ai comunitătii !
  Dați banii pentru îmbunătățirea condițiilor de viață a copiilor orfani care sunt în grija unui lăcaș de cult.
  Bănuiesc că nu se poate, de aici nu luați...comision !
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Florin · 07:06 30.12.2020
  Nu se poate asa ceva!!! Si mai zic ca"pentru turdeni" Rusine,rusine,rusine!!! Puteau face un sondaj de opinie:vreti artificii sau nu? Sa vedem clar,cati turdeni isi doreau banii facuti scrum...
 • Acest comentariu este nepublicat.
  PROPRIETAR · 13:50 30.12.2020
  Rusine ca se arunca cu banii . Sunt strazi in Turda pe care nu pot merge cu piciorul deoarece sunt pline de apa si noroi , iar noua ne trebuie artificii in pandemie !!! Nu sunt in stare sa faca o lucrare de calitate , cu multa pricepere si stiinta , fac totul de mantuiala si jalnic.
  Bine ca sunt bani de aruncat pe prostii si pe ce trebuie se face de mantuiala .

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator