fbpx

 
 
1 Comentariu

3864 115778 4petardemediafax

Aproximativ 24 de kilograme de articole pirotehnice au fost indisponibilizate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în cadrul activităților desfășurate în cursul zilei de 27 decembrie a.c.

Controalele derulate în cadrul acțiunii ”Foc de artificii” au avut scopul verificării legalității activităților cu articole pirotehnice în perioada sărbătorilor de iarnă, de persoanele fizice sau juridice.

În jurul orei 17.50, respectiv 18.40, polițiștii au depistat doi bărbați care, pe raza localităților Florești și Someșul Cald ar fi intenționat să comercializeze articole pirotehnice fără a deține autorizație în acest sens.

În urma celor constatate au fost ridicate în vederea confiscării în total circa 24 de kilograme de articole pirotehnice.

Sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Trifan Nicolae · 06:38 29.12.2020
    Mă voi sunteți nebuni la cap? Zilnic se aud petarde de ne-au înnebunit tot Crăciunul, poliția doarme? In centrul Turzii, prin Turda Nouă, zona micro peste tot și e voie doar în ultima zi din an! Câte petarde ați confiscat la Turda și câte amenzi a dat poliția locală? Sau sunt amendați doar cei fără mască? Că de liniștea publică nu-i mai pasă nimănui?...
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate