fbpx

 
 
Scrie un comentariu

image 2020 12 24 24504329 41 pasaj dn1 peste a10

La trei săptămâni de la deschiderea traficului pe lotul 1 al autostrăzii A10 Sebeș - Turda, improvizația de la un capăt, la nodul rutier Alba Iulia Nord, a fost aproape rezolvată, anunță Hotnews.ro.

„Au fost finalizate lucrările de conectare la sensurile giratorii de la Alba Iulia Nord și cel dinspre Sântimbru, sensuri giratorii care sunt parte integrantă din nodul rutier Alba Iulia Nord. În acest moment toată circulația la Alba Iulia Nord se desfășoară pe DN1, breteaua nodului rutier Alba Iulia Nord fiind utilizată doar pentru a urca și a coborî de pe autostradă”, scrie publicația locală Ziarul Unirea.

„Dacă vă duceți pe podul spre Aba Iulia (pe DN) e un infern acolo. Darea în trafic a acestui sector în decembrie e un plus de valoare. Aveam varianta să o dăm în trafic acum și să o folosim acum, sau să o deschidem în aprilie. Eu am trimis acolo o echipă de siguranță circulație, nu am fi dat în trafic dacă era vreun pericol. Nu are legătură cu alegerile. Antreprenorul s-a organizat”, a declarat Mariana Ioniță, directoarea de la Compania de Autostrăzi într-un interviu acordat HotNews.ro.

„Nodul Alba Iulia Nord va fi finalizat în aprilie mai, cel mai târziu. Depinde și de Aktor (n.r. constructorul de pe lotul adiacent), dacă ei termină în iunie, va fi gata în iunie”, a mai declarat șefa de la Drumuri. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate