fbpx

 
 
Scrie un comentariu

actiune pe linie rutiera si covid

Sub autoritatea Instituţiei Prefectului, la data de 23 decembrie a.c., 468 de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Ştefan Cicio Pop” și Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, precum și poliţişti locali din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, au desfășurat acțiuni în sistem integrat în vederea limitării efectelor negative generate de virusul Covid-19.

În cadrul acțiunii au fost legitimate peste 3.000 de persoane și verificați 217 de operatori economici din întregul județ, o atenție deosebită fiind acordată zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane.

De asemenea, au fost verificate 256 mijloace de transport persoane cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul pandemiei de Coronavirus.

Încălcarea normelor prevăzute de Legea 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, a atras aplicarea unui număr de 142 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 20.800 de lei.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate