fbpx

 
 
Scrie un comentariu

arafat

Șeful DSU, Raed Arafat, a vorbit despre perioada sărbătorilor de iarnă și a făcut câteva recomandări celor care totuși vor merge în vizite. Masca de protecție este obligatorie, iar gazdele ar trebui să aerisească bine încăperile, pentru a limita răspândirea noului coronavirus.

Nu trebuie să aşteptăm recomandări noi. Deci mască, distanţare şi, mai ales în timpul sărbătorilor, sărbători în familie restrânsă, rămân recomandările cu care insistăm pentru a opri o posibilă răspândire a acestei tulpini într-un mod mai serios în ţară.

Să deschidă geamurile. Va fi frig, bineînţeles, dar să deschidă geamurile, să aerisească. Dacă vin oameni din altă casă, cu care nu stai de regulă, cu excepţia momentului în care se mănâncă- şi unde trebuie totuşi să se păstreze o distanţă- purtarea măştii,” a explicat Raed Arafat pentru Digi24.

Între timp, Colegiul Medicilor din România recomandă vaccinarea împotriva COVID-19. Tototodată, lansează un apel către autorităţi să asigure derularea în condiţii bune a acestei campanii de imunizare, pe care o cataloghează drept „fără precedent”.

Preşedintele colegiului, prof. dr. Daniel Coriu, spune că vaccinarea este cea mai bună opţiune pe care o avem în acest moment la dispoziţie pentru a lupta cu pandemia.


De asemenea, recomandă corpului medical să se informeze din surse autorizate pentru a decide în cunoştinţă de cauză să se vaccineze, precum şi pentru a informa corect populaţia.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate