fbpx

 
 
1 Comentariu

Alin Tise

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a declarat astăzi că speră ca realizarea tronsonului de aproximativ 5 km din centura Apahida-Vâlcele să rămână printre prioritățile Ministerului Transporturilor.

Proiectul drumului extres Turda-Mărtinești a fost deblocat la începutul lunii noiembrie datorită semnării contractului în valoare de 2,7 milioane de lei, pentru elaborarea studiului de fezabilitate (SF) și a proiectului tehnic (PT) necesare construcției. Lungimea acestui tronson, conform Master Planului General de Transport, este de 5,3 km, iar contractul a fost semnat cu antreprenorul Explan.

Drumul este prevăzut cu câte două benzi pe sens, iar mare parte din lucrări se vor desfășura în zona de deal-munte. Scopul acestor lucrări este de a degreva traficul din Turda și reducerea distanței dintre Cluj-Napoca și A3, respectiv A10. Durata de elaborare va fi de nouă luni pentru SF și PT. 

Sursa: Ziua de Cluj

 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Altceva · 08:20 23.12.2020
    Este foarte bine ca se focuseaza, dar mai trebuie sa focuseze si pe nivelul calitatii realizarii drumurilor. Exemple de asa NU, pot da: drumul judetean catre Ploscos - nu are inca 2 ani si deja are crapaturi la greu, drumul de la Buru la Podeni, acostamentul este fara rigola, astfaltul proaspat turnat incepe sa pluteasca, drumul de la Petrestii de Jos catre Lita, crapaturi si denivelari, drumul din Sandulesti in Cheile Turzii, fara rigole, astfalt asternut pe o fundatie facuta pe repede inainte. E mare pacat ca se cheltuie niste bani (deloc putini) si nimeni nu verifica temeinic calitatea lucrarilor. Aceste drumuri proaspat asfaltate sunt un pas inainte si creeaza oportunitati de dezvoltare turistica si nu numai. Bafta mare si inconjurati-va de specialisti nu de laudatori!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate