fbpx

 
 
Scrie un comentariu

ACTIUNE CAMPIA TURZII

În perioada 19 – 20 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii și ai Secției 4 Poliție Rurală au acționat pe raza de competență în scopul menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, creșterii gradului de disciplină rutieră în rândul participanților la trafic, precum și în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de Covid -19.

Astfel, polițiștii au verificat un număr de 14 operatori economici cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor stabilite în contextul stării de alertă.

În același scop,  echipajele au verificat 12 mijloace de transport public în comun.

Au fost legitimate în total 118 persoane și verificate 73 de autovehicule în trafic.

Nerespectarea prevederilor legale a atras aplicarea a 29 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 12.130 de lei.

Pentru abateri la nivelul legislației rutiere, au fost sancționate 10 persoane. În acest context, polițiștii au retras un  permis de conducere și au reținut 3 certificate de înmatriculare.

Totodată, ca urmare a încălcării normelor de protecție și limitare a răspândirii virusului Covid-19, au fost aplicate 11 sancțiuni conform Legii 55/2020, iar pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, au fost aplicate alte 6 sancțiuni, informează IPJ Cluj

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate