fbpx

 
 
Scrie un comentariu

NzgwJmg9NDQwJmhhc2g9ZjQ0YTNlNjEzYjQ0Yjc2NTAxMDBhYWRlYzNkMzNmZTc.thumb

Situație tragi-comică cu angajații de la Ambulanța din Câmpia Turzii, care se plâng pe la colțuri ce mult lucrează ei și cum se chinuie să fie prompți, însă s-au dat singuri de gol în ceea ce privește ”profesionalismul”!

Încercând să-și verse năduful, pentru munca ce o depun, au dat cu bota-n baltă, relatând un caz care îi bagă și pe ei în aceeași oală a sistemului medical care e de toată jena.

Încercând să arate cu degetul înspre medicii din Spital, unde este doar o linie de gardă, nu un serviciu de Urgențe, cei de la Ambulanță au reclamat faptul că mulți pacienți sunt trimiși la Cluj, punându-i și pe ei pe drumuri.

„Am avut un caz în care o femeie a fost trimisă la Cluj, pe motiv că era confuză și medicul de gardă a suspectat un AVC… De fapt, femeia era în stare de ebrietate.”, a povestit o angajată de la Ambulanță, pentru RefleqtMedia, dându-se de gol că, inițial, cei care au dus-o cu Salvarea pe femeia beată au fost chiar ei! Iar după aceea s-au plâns că au trebuit s-o mai ducă și până la Cluj, deși femeie era doar... în stare de ebrietate! 

Păi, voi ce ați ”păzit” când ați răsăpuns apelului?! De ce v-ați pierdut vremea cu femeia în stare de ebrietate, în timp ce alte cazuri așteaptă după voi ore întregi?!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate