fbpx

 
 
Scrie un comentariu

incendiu ct

Noaptea trecută în jurul orei 2 a izbucnit un incendiu la Câmpia Turzii pe strada Cucului din cartierul Insulă.

Acolo un imobil a fost cuprins de flăcări, primii care au intervenit au fost angajații SVSU din localitate, ulterior pompierii de la detașamentul Turda.

Din informațiile pe care le avem până acum, era mai mult o casă improvizată, potrivit maiorului Biriș Andrei de la ISU Cluj focul s-a extins și la o anexă gospodărească din vecinătate care funcționa ca un adăpost de animale.

UPDATE:

Două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda și una a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al primăriei municipiului Câmpia Turzii au intervenit în cursul nopții trecute pentru a stinge incendiul 

„Incendiu la o casa pe str. Cucului în mun. Campia Turzii.

Alerta a fost primită în jurul orei 2.10, iar în momentul sosirii pompierilor, focul se extinsese de la locuința improvizată, de cca 15mp, la o anexă gospodărească situată pe proprietatea învecinată.

Focarele și efectele negative ale incendiului au fost înlăturate după cca 2 ore, iar cercetările preliminare au stabilit că incendiul a pornit de la jarul aprins căzut din sobă” informează ISU Cluj.

UPDATE 2: 

Potrivit unor informații de ultim moment, o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale. Este vorba de un bărbat de aproximativ 70 de ani cu arsuri ușoare. Maiorul Biriș Andrei de la ISU Cluj spune că acesta nu a fost găsit în casă ci undeva în perimetrul grădinii, era conștient dar necooperant și a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Citește și:

Incendiu pe strada Cucului din Câmpia Turzii, în această noapte! 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate