fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Ofiter de politie trimis in judecata de DNA dupa ce a cerut o mita de 15 000 de euro de la un om de afaceri pentru a instrumenta un dosar penal dupa interesele acestuia

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj organizează concurs pentru ocuparea a 28 posturi vacante de ofițer de poliție, prin trecerea a agenților de poliție în corpul ofițerilor.

Posturile scoase la concurs sunt în specializările: investigații criminale, investigarea criminalității economice, siguranță școlară, centru de reținere și arestare preventivă, comunicații și informatică, rutieră și criminalistică.

Înscrierile au loc on-line, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 28 decembrie a.c. Dosarul de înscriere trebuie să fie completat până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informațiile complete privind posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documente necesare și modalități de desfășurare a concursului sunt disponibile aici:https://cj.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs .

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate