fbpx

 
 
Scrie un comentariu

actiune 28.11.2020 2

Sub autoritatea Instituției Prefectului, la data de 18 decembrie a.c., polițiști, jandarmi și polițiști locali au continuat la nivelul întregului județ activitățile de verificare a modului în care sunt respectate prevederile legale pentru limitarea răspândirii virusului Covid-19.

Forțele de ordine, în colaborare cu reprezentanții altor autorități au derulat activități de control în zonele cu risc epidemiologic ridicat.

Astfel, circa 400 de forțe au participat în cadrul activităților, controalele efectuate vizând 568 de societăți comerciale și obiective de interes din întreg județul, fiind totodată verificate aproximativ 400 de persoane.

În urma acțiunilor, în contextul pandemiei de Covid-19, abaterile de la normele în vigoare au impus aplicarea a 152 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 23.750 lei.

Sănătatea și siguranța comunității reprezintă prioritatea tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice, astfel că, în perioada premergătoare Sărbătorilor de Iarnă, vă recomandăm să manifestați prudență în deplasările pe care le efectuați și să respectați atât regulile de protecție sanitară, cât și prevederile legislative în contextul pandemiei de COVID-19.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate