fbpx

 
 
Scrie un comentariu

cabana gilau

Aproape 100 de persoane au fost păcălite după ce au închiriat o cabană pentru noaptea de Revelion în Cluj, totul cu plata în avans, doar că imobilul nu există!

Oamenii au găsit oferta pentru perioada de Anul Nou pe un site de anunțuri - 3 nopți la 7.500 de lei. Imediat au luat legătura cu așa-zisul proprietar și au plătit un avans de până la 2.000 de lei. Și-au dat seama însă că au fost înșelați când nimeni nu le-a mai răspuns la telefon, iar cabana nici macar nu există în România, scriu stirileprotv.ro

În oferta greu de refuzat se prezentau poze într-un loc de vis, lângă Cluj-Napoca. Vila cu 2 etaje și mai multe dormitoare decorate elegant oferea imaginea ideală pentru un Revelion cu familia sau prieteni apropiați, într-un cadru izolat. Cu alte cuvinte o locație perfectă pe timp de pandemie, doar că lucrurile nu au stat așa cum și-au imaginat cei care au închiriat-o.

Tinerii păcăliți cu aceleași poze spun că, în realitate, fotografiile ar fi de la o cabană din Austria. Toți urmează să depună plângere la poliție.

Citește tot aici: https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/aproape-100-de-romani-pacaliti-sa-dea-avans-2-000-de-lei-pentru-revelion-la-o-cabana-inexistenta.html 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate