fbpx

 
 
2 Comentarii

s604x0 Screenshot 2020 12 16 at 11.34 .08 .png

O fetiță de 13 ani a fost bătută de un turdean beat, în plină stradă, cu o vergea, spărgându-i ochelarii și lăsându-i urme pe față și pe mâini.

Incidentul s-a produs în 14 decembrie, în jurul orei 16.30, conform celor menționate de tatăl fetiței (dl. George), care s-a deplasat cu ea la IML Cluj, pentru obținerea unui certificat medico-legal care să constate leziunile produse.

“Pescarul, un vecin din blocul vecin, trecea beat spre casă, echipat și cu un întreg harnașament de undițe și bagaje în spate. Când l-a văzut, un băiat în vârstă de opt ani a exclamat, spontan, deloc batjocoritor: “Azi-mâine mergem și noi la pescuit!”  Moment în care, auzind remarca băiatului, pescarul s-a întors la grup, și a revărsat un val de înjurături asupra copiilor.

Înjurături care, rostite de un om beat, care abia putea vorbi, au stârnit râsul nestăpânit al fetiței mele. Și, în secunda următoare, individul și-a dat jos încărcătura de unelte de pescuit și a scos o vergea metalică în formă de V, după care – nici una, nici alta – i-a ars cu ea câteva lovituri, puternice, peste față”, a relatat tatăl fetiței, citat de BZC.ro.

Fetița, Denisa, a povestit și ea trauma prin care a trecut.

“Primul lucru, după ce m-a lovit cu vergeaua, a fost că ochelarii mi s-au făcut țăndări… Totuși,  norocul meu a fost că aceștia mi-au protejat ochii la prima lovitură și, de asemenea, pentru că lentilele erau de plastic, altminteri, dacă ar fi fost de sticlă, cioburile m-ar fi putut orbi! În rest, am reușit – cum am putut! - să mă apăr cu mâinile, dar până la urmă tot m-am ales cu un cucui în moalele capului ! Și, imediat după ce bețivul a plecat, l-am sunat pe tati, care a apărut, în două-trei minute, împreună cu poliția…” , a povestit fetița, citată de aceeași sursă.

În baza certificatului medico-legal obținut, tatăl fetiței este decis să depună plângere penală împotriva agresorului.

”Deși la început s-au arătat mirați că îi chemăm doar pentru niște ochelari sparți și răni minore, sper din tot sufletul ca polițiștii turdeni să facă dreptate, deoarece nu reprezintă normalitate faptul ca o fetiță de 13 ani să fie bătută, în plină stradă, de un bețiv!”, și-a pus speranțele turdeanul a cărui fetiță a fost agresată.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate