fbpx

 
 
Scrie un comentariu

petrecere rev

Prefectura Cluj anunță controale în unitățile turistice de Crăciun și Revelion, pentru a „bloca” eventualele petreceri organizate de sărbători și implicit pentru a reduce riscul de contaminare cu COVID-19.

Prefectul Mircea Abrudean îi sfătuieşte pe clujeni să fie cumpătaţi în perioada sărbătorilor de iarnă, în contextul pandemiei de coronavirus.  

În perioada sărbătorilor, regulile de protecție sunt și mai stricte, iar cei care refuză s-ar putea alege cu dosar penal. Mircea Abrudean a anunțat că autoritățile locale vor face controale de Crăciun și Revelion și vor da buzna peste petrecerile private, dacă acestea se vor organiza.

Deja pe siteurile de socializare au apprut anunțuri de acest gen.

"Am comunicat colegilor de la poliţie să facă, în perioada următoare, o campanie de informare la toate structurile turistice din judeţ şi nu numai, inclusiv la cabane private. Ne vom asigura că suntem prezenţi şi în noaptea de Revelion. Vom intra şi în structurile de primire turistică pentru a verifica dacă se respectă regulile. Sfatul meu este în continuare de a nu organiza petreceri", a spus la radio Mircea Abrudean.

Rata de incidență a scăzut constant în ultimele 2-3 săptămâni la Cluj, ajungând la 5,01 la mia de locuitori.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate