fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Florin 1

Incident violent la Urca, unde un bărbat a mers cu cadouri la fetița lui de 5 ani, pe care o avea cu fosta soție, iar în momentul în care a ajuns a fost luat la bătaie cu ranga, de către actualul iubit al fostei sale soții.

Incidentul s-a produs duminică seara. Florin (28 ani) era însoțit de actuala lui iubită (Andreea) și de copilul acesteia, însă asta nu a contat pentru fosta sa soție și iubitul ei actual, care i-au luat la bătaie, imediat ce au ajuns la poarta casei.

„Nu-mi văzusem de vreo două luni fetiţa pe care o am cu această femeie – sunt şi în proces cu ea, fiindcă îmi pune mereu piedici în acest sens – şi, duminică, ne-am hotărât, împreună cu Andreea, să mergem la Urca şi să-i ducem fetiţei, personal, cadourile noastre de Crăciun. 

Aşa că în momentul în care am ajuns, toţi  trei – era cu noi şi fetiţa dintr-o căsătorie anterioară, a Andreei – în faţa porţii casei fostei soţii, ne-am trezit nas în nas cu ea şi cu actualul ei concubin. Acesta era înarmat cu o rangă. Şi, nici n-am apucat să scoatem un cuvânt, că el a sărit pe mine şi a început să mă bată cu ranga! La rândul ei, „fosta” a sărit pe Andreea – şi a pus-o la pământ, începând s-o zgârie şi s-o strângă de gât!”, a povestit bărbatul, citat de Gazeta de Transilvania, care s-a prezentat la IML Cluj pentru a obține un certificat medico-legal.

Iubita lui actuală spune că Poliția a fost chemată tot de agresori!

„Vă închipuiţi, după ce am fost ţinută la pământ şi bătută, timp de vreo douăzeci de minute, de către femeia aceea, tot pe noi poliţiştii ne-au tratat ca pe nişte infractori – şi primul lucru pe care l-au făcut a fost să-mi ceară permisul şi talonul de la maşină!”, se plânge Andreea, menționată de aceeași sursă.

Bărbatul a primit 7 zile de îngrijiri medicale, doar pe constatările vizuale, primind recomandarea să facă un CT, având în vedere că are lovitură și la cap, în timp ce iubita lui a primit 2 zile de îngrijiri medicale.

”Acuma mergem la poliţie, ca să facem plângere pe numele celor doi, apoi îmi angajez încă un avocat, ca să grăbesc rezolvarea situaţiei, aceea de a-mi putea vedea fetiţa, aşa cum a fost stabilit la divorţ! Nu de alta, dar şi micuţa vrea cu ardoare acest lucru. 

Mi-a spus la telefon, printre lacrimi, că nu mai vrea să stea cu mama ei, fiindcă e înnebunită de chefurile şi beţiile permanente ce au loc în acea casă! Vă daţi seama în ce atmosferă e crescută biata de ea!”, a mai spus bărbatul, conform sursei citate.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate