fbpx

 
 
2 Comentarii

cetatea coltesti

Probleme mari pentru locuitorii străzii „Cetatea Colțești” din Turda, unde lucrările din ultima perioada au făcut ca micuța stradă să fie impracticabilă pentru oamenii care locuiesc în zonă.

Strada, una foarte inclinată, nu are un trotuar pe unde pot să circule oamenii, singurele locuri mai „sigure” fiind niște dale de beton.

Lucrările la rețeaua de canalizare și la cea de apă potabilă au început de ceva vreme, însă de câteva zile s-au oprit, iar ploile din ultima perioadă au făcut ca strada să fie plină de noroi.

„Din păcate, pe strada asta nu putem umbla, nu putem ieși din casă. De patru, cinci zile au plecat munictorii și nu au mai venit.

Ne împotmolim! Uitați cum arată papucii, în ce hal trebuie să merg la servici. Azi dimineață am fost la cumpărături și când m-am întors am căzut cu plasele. Doar prin grădină pe la vecin putem circula. De când a început lucrarea, tot așa este. Și au început acum două luni.

Am sunat, am anunțat, am sunat la Primărie în fiecare zi, am sunat la CAA, ei au anunțat șeful de șantier, au zis că vin săptămâna trecută, nu au venit. Sunt oameni bătrâni aici care nu pot ieși din casă.” ne-a declarat unul dintre locuitorii zonei.

De asemenea, o vârstnică care locuiește în zonă a declarat că unul dintre stâlpii porții sale a fost rupt de către cei care au lucrat în zonă. „Mi-au rupt stâlpul și mi-au promis că vor veni să îl repare. Nu a mai venit nimeni!”

Oamenii au mai declarat că în urmă cu câțiva ani au pus fiecare o sumă de bani și au construit o balustradă să îi ajute să urce pe stradă, însă și aceea a fost ruptă de către muncitorii care au lucrat în zonă.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Corey · 05:12 16.12.2020
    Dl. Undei strada? Cetatea coltesti in TurdaCa is curios.Am tot cautat pe maps. Dar nimic?

  • Acest comentariu este nepublicat.
    ironika · 11:03 16.12.2020
    Ia mai bate Turda cu piciorul și vei ști...se intră de pe strada Cocoșului din Turda Nouă, mă întrebi și asta unde e? În prelungirea străzii Barițiu cum se merge spre Săndulești...dar nu ăsta era subiectul articolului, poziționarea străzii, ci dezastrul existent acolo!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate