fbpx

 
 
Scrie un comentariu

caisului

O stradă de pământ din Cartierul Băi este acum modernizată, recent a fost așternut primul strat de asfalt pe strada Caisului.

„Vremea bună ține cu noi să continuăm modernizarea Cartierului Băi, astfel astăzi a fost așternut primul strat de asfalt și pe strada Caisului.

Strada Caisului era o stradă de pământ care nu a fost niciodată modernizată, iar astăzi avem o stradă cu trotuare de piatră naturală, accese la locuințe, spații verzi și rigole” anunță Primăria Turda.

Strada Caisului este una din cele 20 de străzi din cartierul Băi modernizate pe fonduri europene.

Lucrările în cartierul Băi au debutat în luna iulie 2019, după ce s-au respectat toate etapele birocratice, care au ținut de semnarea contractului de finanțare și apoi de emiterea autorizațiilor prevăzute de lege.

În acest proiect au fost incluse 20 de străzi: Cireșului, Aleea Alexandru Borza, Aleea Băilor, Aleea Durgăului, Aleea Mureș, Aleea Olt, Alunișului, Barbu Lăutaru, Caisului, Câmpului, Castanilor, Frăgăriște, George Enescu, Gheorghe Dima, Mărului, Nucului, Piersicului, Prunului,  Șesului, Vișinului). Lucrările sunt efectuate de către compania VIAROM. 

 

 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate